Medewerker oproepsysteem

Draadloosoproepsysteem.nl levert diverse kwalitatief hoogwaardige medewerker oproepsystemen. Medewerker oproepsystemen zijn er in diverse varianten. Zo is er de mogelijkheid om via een zender in de keuken de bediening op te roepen, de mogelijkheid dat de gast via een zender op de terrastafel de bediening oproept of zijn er mogelijkheden om pagers als bedrijfshulpverleningsmiddel in te zetten.

BHV medewerker oproepsysteem

In veel bedrijven is het van essentieel belang dat bepaalde getrainde personen snel kunnen worden opgeroepen bij een ongeval of calamiteiten. Dan is een BHV oproepsysteem een ideaal middel. Het werkt standalone en is niet afhankelijk van andere netwerken. De juiste persoon is snel op te roepen en eventueel kan een tekst worden verzonden waar de persoon heen moet. Daarnaast is de zender te koppelen aan een brandmeldinstallatie zodat alle medewerkers in geval van calamiteiten of brand worden gewaarschuwd.

Keuken medewerker oproepsysteem

Door middel van een keuken medewerker oproepsysteem kan men snel vanuit de keuken de bediening oproepen. U heeft geen storende bel meer en u kunt heel gericht de juiste persoon naar de keuken roepen zonder dat ander personeel ook onnodig veel tijd verliest.

Gast medewerker oproepsysteem

Bij een gast medewerker oproepsysteem staat er op elke terrastafel een zender/knop die een signaal kan verzenden naar de bediening dat iemand service verlangt. Deze knop kan worden geleverd in een multibutton en een single button. De multibutton heeft ook nog de mogelijkheid om apart om de rekening te kunnen vragen. Uw personeel hoeft dus niet constant op het terras te letten maar kan rustig andere werkzaamheden verrichten.

Wij leveren nagenoeg alle merken oproepsystemen met de laagste prijsgarantie, 14 dagen try-out en 24-uurs service

BHV / Keuken oproepsysteem

bhv keuken oproepsysteem

Van € 1.599,- nu voor

€ 1.299

Medewerker oproepsysteem

medewerker gasten oproepsysteem
Scroll naar boven