Keuken oproepsysteem

Draadloosoproepsysteem.nl levert diverse kwalitatief hoogwaardige oproepsystemen. Veel gasten storen zich in een restaurant aan de bel die gebruikt wordt door de keuken om de bediening te waarschuwen dat er eten uitgeserveerd moet worden. Met name bezoekers die aan de tafels dicht bij de keuken staan, hebben hier last van.

Een keuken oproepsysteem is de perfecte oplossing om van dit probleem af te komen. Daarnaast is het de ideale aansturing om snel en efficiënt te kunnen werken tussen keuken en bediening.

Efficiëntie van het keuken oproepsysteem

Vaak zie je dat er bij een oproep vanuit de keuken meerdere kelners of serveersters naar de keuken gaan. Door elke kelner een eigen pager te geven en ervoor te zorgen dat deze individueel zijn op toe roepen, kun je dit voorkomen.

De kelner krijgt snel en discreet een oproep als je de pager instelt dat hij alleen gaat trillen en geen geluid maakt. De gasten zullen het niet merken en het eten kan snel uitgeserveerd worden.

Wij leveren nagenoeg alle merken oproepsystemen met de laagste prijsgarantie, 14 dagen try-out en 24-uurs service

Het bereik van het keuken oproepsysteem

De meeste professionele systemen hebben een bereik van vele honderden meters tot een kilometer. Mocht dit niet voldoende zijn dan hebben we altijd de mogelijkheid een signaalrepeater of een signaalversterker te monteren. Afhankelijk van de situatie zullen we dit testen voor u.

De diverse modellen keuken oproepsystemen

De keuken oproepsystemen worden geleverd in verschillende modellen. De meeste hiervan maken gebruik van een pager welke aan de broekriem kan worden bevestigd. We hebben echter ook pagers met polsbandjes.

De installatie van het keuken oproepsysteem

Het systeem is zeer eenvoudig te installeren volgens het plug & play principe. U krijgt een korte handleiding en het systeem is door ons al voorgeprogrammeerd. Als de pagers zijn opgeladen, kunt u er gelijk mee aan de slag.

BHV / Keuken oproepsysteem

bhv oproepsysteem

Van € 1.299,- nu voor

€ 1.099

Scroll naar boven