Het horeca oproepsysteem

Draadloosoproepsysteem.nl levert diverse kwalitatief hoogwaardige horeca oproepsystemen. Door middel van een horeca oproepsysteem kan de gast de bediening oproepen, de bediening de gast oproepen of de keuken de bediening oproepen.
Een horeca oproepsysteem, vaak gebruikt in restaurants, zorgt ervoor dat gasten sneller en effectiever worden geholpen. Door het sneller helpen kunt u daarnaast meer omzet maken in hetzelfde tijdsbestek. Ook worden uw personeelskosten nog eens verlaagd.

Keuken oproepsystemen

Deze oproepsystemen worden vaak gebruikt om uw keukenbrigade snel in verbinding te stellen met het bedienend personeel. Hierdoor kunnen gereedstaande gerechten sneller en efficiënter worden uitgeserveerd zodat ze niet afkoelen.

Gasten oproepsysteem

Het meest gebruikte horeca oproepsysteem is echter het gasten oproepsysteem. Het werkt erg simpel. De gast besteld en betaald aan de toonbank/bar. Hierna ontvangt hij een pager die gekoppeld is aan zijn bestelling. Als de bestelling gereed is dan activeert de medewerker de pager vanaf een zendstation dat achter de bar staat. De pager gaat dan af door middel van een tril/geluid of lichtsignaal. Als u de gast ook nog een boodschap wilt meegeven dan kunt u een pager met een display gebruiken. De pagers zijn er in diverse formaten en modellen.

De meest gebruikte oproepsystemen zijn de Classic Coaster en de Premium Coaster. Dit horeca oproepsysteem verhoogt de omloopsnelheid en verkort de rij wachtenden gasten. Doordat nieuwe gasten geen rij zien staan zijn ze snel aan de beurt en u voorkomt dus dat gasten doorlopen naar de concurrent omdat ze niet willen wachten. Dit oproepsysteem is ideaal voor gebruik in zelfservice concepten en fastfood restaurants. het is zeer gemakkelijk te installeren volgens het plug en play principe.

Oproepsystemen voor de horeca zijn vaak een optimalisatie van uw bedrijfsproces.

Wij leveren nagenoeg alle merken oproepsystemen met de laagste prijsgarantie, 14 dagen try-out en 24-uurs service

Classic gasten oproepsysteem

Van € 1.349,- nu voor

€ 899

Premium gasten oproepsysteem

premium gasten oproepsysteem

Van € 1.499,- nu voor

€ 1.119

BHV / Keuken oproepsysteem

bhv keuken oproepsysteem

Van € 1.599,- nu voor

€ 1.299

BHV / Keuken oproepsysteem

keuken oproepsysteem

Van € 1.299,- nu voor

€ 1.099

Medewerker oproepsysteem

medewerker gasten oproepsysteem
Scroll naar boven