Gasten oproepsysteem

Draadloosoproepsysteem.nl levert diverse kwalitatief hoogwaardige gasten oproepsystemen. Gasten oproepsystemen ziet u tegenwoordig in heel veel restaurants omdat ze om personeelskosten te drukken overgaan op een zelfbedieningsconcept.

Het principe is zeer eenvoudig. Als de gast heeft besteld en betaald krijgt hij of zij een pager/pieper mee. Deze pager heeft een nummer en deze is door de bediende gekoppeld aan de bestelling van de gast. De gast is nu vrij om te gaan en staan waar hij of zij wil en hoeft niet op te letten wanneer de bestelling klaar is. Als de bestelling gereed is dan activeert de bediening middels een zender de pager die bij deze bestelling hoort. De gast krijgt nu een signaal in de vorm van trilling, geluid of licht en weet nu dat de bestelling klaar is om afgehaald te worden. De gast ruilt de pager aan de bar/toonbank voor zijn bestelling. Personeel is dus nooit meer aan het zoeken en roepen naar gasten die een bestelling hebben geplaatst.

Modellen gasten oproepsystemen

De gasten oproepsystemen worden geleverd in verschillende modellen. We hebben de classic coaster en de premium coaster. De premium coaster wordt veel gebruikt in badplaatsen en zwembaden omdat deze IP67 is, dit betekend geheel stof- en waterdicht gecertificeerd.

Het gasten oproepsysteem met tekst

In sommige gevallen is het nodig om een boodschap mee te geven aan de gast. Bijvoorbeeld als er meerdere afhaalpunten zijn. Dan is het mogelijk om met tekstpagers te werken. Deze hebben een display waar door middel van een zender tekst naar kan worden verzonden.

Het gasten oproepsysteem is omzetverhogend

Een gasten oproepsysteem zorgt ervoor dat gasten sneller en effectiever worden geholpen. Uw personeel staat niet meer te wachten met een bestelling waarvan de klant niet reageert. Daarnaast heeft u geen wachtende rij meer voor de bar/toonbank. Hierdoor zullen nieuwe gasten makkelijker een bestelling plaatsen. U voorkomt dat gasten naar een concurrent gaan omdat ze verwachten dat ze lang moeten wachten.

Met name bij seizoensgebonden bedrijven met hoge piekmomenten is een gasten oproepsysteem een must. Door dit systeem zijn pieken makkelijker op te vangen en hoeft u minder snel extra personeel in te schakelen. De gast is namelijk uw personeel geworden!

Wij leveren nagenoeg alle merken oproepsystemen met de laagste prijsgarantie, 14 dagen try-out en 24-uurs service

De installatie

Het systeem is zeer gemakkelijk te installeren volgens het plug & play principe. U krijgt een korte handleiding en het systeem is door ons al voor u geprogrammeerd. U kunt het ook koppelen aan uw kassasysteem.

Reclamedrager

De pager van het gasten oproepsysteem is een ideale reclamedrager. U kunt hier uw logo op plaatsten of zelfs verwisselbare aanbiedingen plaatsen onder de bijgeleverde plastic cover.

Classic gasten oproepsysteem

Van € 1.349,- nu voor

€ 899

Premium gasten oproepsysteem

premium gasten oproepsysteem

Van € 1.499,- nu voor

€ 1.119

Scroll naar boven