BHV oproepsysteem

Draadloosoproepsysteem.nl levert diverse kwalitatief hoogwaardige bedrijfshulp oproepsystemen. In veel bedrijven is het van essentieel belang dat bepaalde getrainde personen snel kunnen worden opgeroepen in geval van calamiteiten of bij een ongeval. Dan is een BHV oproepsysteem een goed middel om ervoor te kunnen zorgen dat de juiste personen snel ter plaatse zijn.

Het Bedrijfshulpverlening oproepsysteem werkt stand-alone en is niet afhankelijk van andere netwerken. De juiste persoon is snel, met een druk op de knop op te roepen en het systeem kan eventueel ook tekst verzenden. Daarnaast is de zender te koppelen aan een brandmeldinstallatie zodat alle medewerkers in geval van calamiteiten of brand automatisch worden gewaarschuwd.

Het bereik van het BHV oproepsysteem

Bij een BHV oproepsysteem is het natuurlijk van belang dat het bereik voldoende is. Onze systemen hebben zware zenders die minimaal 1 kilometer bereik hebben. Mocht dit niet voldoende zijn dan hebben we signaalversterkers die er voor zorgen dat het signaal wel 4 kilometer ver komt.

Wij leveren nagenoeg alle merken oproepsystemen met de laagste prijsgarantie, 14 dagen try-out en 24-uurs service

De installatie

Het systeem is zeer gemakkelijk te installeren volgens het plug & play principe. U krijgt een korte handleiding en het systeem is door ons al voor u geprogrammeerd. U kunt er als de pagers zijn opgeladen gelijk mee aan de slag. De pagers hebben een oplaadbare AAA batterij welke makkelijk te vervangen is waardoor u geen dure kosten heeft zoals bij andere oproepsystemen met specifieke accu’s.

BHV oproepsysteem

bhv oproepsysteem

Van € 1.299,- nu voor

€ 1.099

Scroll naar boven